This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

close
Търсите работа като Учител - Проверете дали сте готови за това

Търсите работа като Учител - Проверете дали сте готови за това

Разглеждате обяви за работа и Търсите работа като учител?

Прочетете това откровение на един учител и вижте дали сте готови да се отдадете на тази професия.

В моето детство ни събуждаше радиото с "Добро утро, мили деца".

Ние се надпреварвахме кой ще отиде пръв в класната стая да изтрие хубаво дъската. Бързо се събирахме около зачервената печка на дърва и се надхвалвахме кой вчера е видял някой наш учител.

Те не бяха обикновени,бяха като звезди сред другите хора.Ние не допускахме,че и те вършеха прозаични, делнични неща като нашите родители, че получават заплати.

Учителите бяха само знания, култура, любов. Очаквахме звънеца за влизане в час,където те ни откриваха света. Аз попивах всичко и следобед ги имитирах пред брат ми. Още помня как звучаха от устата на моите учители стихотворения, правила, формули, закони, теореми...

Вече знаех - ще стана учител. Ще ме поздравяват с "Добър ден,учителю" и хората ще се обръщат да ме видят. Ще се уча винаги, цял живот. Ще ходя на училище. Ще имам прекрасна съдба - деца да очакват кога ще бие звънецът за мен.

Сега не съм само пенсионер. С децата не се остарява. С тях се чувстваш приятел и родител,и такъв си оставаш.

Искаш да станеш учител?

Подготвен ли си в твоята област на съвременно ниво? Сега децата имат много източници на знания. Обичаш ли младите хора с голямо самочувствие и излишък от енергия? Влез в час с твоето дете,говори често с учители на твоята възраст. Помисли си готов ли си за неограничено работно време. Освен да се учиш ще мислиш постоянно за тях. Ще си безупречен и извън училище. Ще спиш с книга тетрадка и писалка.

Ще бъдеш щастлив! Децата ще ти "плащат" всеки час. Ще ти липсват през ваканциите,ще плачеш,когато се разделяш с един випуск...

Е,ако си "в час" - "на добър час"!

Posted on 2020-02-26 by Петър Кандидатстване по Обява за... 0 130

Leave a CommentLeave a Reply

No products

To be determined Shipping
$0.00 Total

Check out